zaterdag 1 januari 2011

Welcome To Miami

Dag 2 :

In de zomer ben ik naar Miami geweest samen met mijn familie en daarna hebben wij een bootcruise vanuit Miami naar Bahamas gegaan. Ik zou iedereen aanraden om naar Miami gaan en Bahamas het is echt een mooie paradijs.

Geschiedenis Miami
Miami is een stad ten zuidoost van Florida in Miami – Dade County aan de Miami rivier, tussen de Florida Everglades en de Atlantische oceaan. In 2000 woonden er ongeveer 365.000 mensen in Miami. In de stad met haar voorsteden woonden 5 miljoen mensen


                                                     Bevolking
Van de bevolking van Miami is 50% Hispanic of latino genoemd. Zij komen vooral uit verschillende spaanse eilanden bijv Cuba,Mexico en Puerto Rico, 27% van de bevolking is blank. Een groot deel bestaat uit gepensioneerde mensen uit de noordelijke staten van Amerika, 22% van de bevolking is Afro-Amerikaans of zwart genoemd, 2% van de bevolking is Aziaat. En 1% van de bevolking is van gemengde afkomst. 20% van de bevolking is ouder dan 65 jaar, 30% van de bevolking is alleenstaand. 25% van de bevolking leeft van armoede en 8% van de bevolking heeft geen werk.

Klimaat
Miami heeft een tropisch klimaat. Miami kent 2 seizoenen regenseizoen, droge seizoen. Het regenseizoen begint mei t/m oktober en valt samen met het orkaanseizoen van de Atlantische oceaan, en dat loopt van 1 juni tot 1 december. In het regenseizoen regent het niet de hele dag, er vormen onweersbuien waar er veel regent, maar deze buien houden niet lang aan en s’middags is het wat koeler.
Miami Beach
Miami Beach is een plaats in de staat Florida en valt on bestuur van Miami – Dade County. De plaats is bekend voor het kunstmatig stand zo genoemd de Amerikaans Riviera. Het is bekend voor de rijke Amerikanen en oudere Amerikanen. Er is een grote gemeenschap Cubaanse vluchtelingen. Die samen wonen in een stad en de plaats wordt veel genoemd in verband met misdaad en drugshandel als Mafia stad. Het is ook een tv serie van gemaakt Miami Vice. Miami Beach

Vertrekken : Je vertrekt vanuit Schiphol (AMS) naar Miami International Airport (MIA). Vanaf Schiphol naar Miami is ongeveer 8,5 uurtjes vliegen. een pakketreis inclusief ontbijt en hotel betaal je 1440,-euro met Martinair. 

Verblijven in Miami : We zijn ongeveer 8 dagen gebleven in Miami, We bleven toen in Marriot het was echt een leuke hotel en goeie service aanwezig en het eten was uitstekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten