maandag 13 juni 2011

Australie

Dag 2

Vanuit Wellington Internationaal Airport (WLG)  zijn wij overgevlogen naar Canberra Airport (CBR). Toen we aangekomen waren hebben wij een taxi genomen naar onze accommodatie. In Canberra zijn wij 3 dagen gebleven, het is echt een prachtig land.

Hyatt Canberra ****

 

Wij zijn gebleven in het Hyatt Hotel in Canberra hoofdstad van Australië. Wij hadden all inclusive, de service was uitstekend. We raden iedereen aan om bij deze hotel te overnachten als je ooit naar Australië zult gaan.


Bezienswaardigheden

Telstar Tower

Onze 1e dag in Canberra gingen wij de Telstar Tower bezoeken. het was echt te gek om te zien, op deze toren kan je bijna de hele stad zien. Er is een restaurant aanwezig en ook kinderfaciliteiten.

Nationaal Aquarium Canberra


Vervolgens zijn we naar De Sea Aquarium geweest, echt mooi om te zien hoe het de vissen onder water leven. Dolfijnen mochten we ook voeren, waarbij ook nog een show van dolfijnen te pas kwam.

Canberra & Gallery Musea

 
In het museum hebben ze schilderijen van Canberra en ook voor de toekomst. Het is groot en prachtig om te zien wij raden iedereen aan om daar ooit een keer heen te gaan.

Kangoeroes Zoo


Kangoeroes heb ik wel altijd leuke dieren gevonden en hoopte dat ik ze ooit op een dag mocht aaien. We gingen naar de Kangoeroes Zoo en hebben 17,50 p.p. betaald, we hebben ze meegemaakt van dichtbij en mochten ze ook voeren. Ik dacht altijd dat ze bang waren voor mensen maar het zijn echt lieve nieuwsgierige dieren.

Aboriginals museum

Wij hebben de Aboriginals museum bezocht omdat de Aboriginals de oorspronkelijk mensen zijn van Australië. We hebben veel geleerd hoe de Aboriginals hebben gewoond en hoe ze nu nog steeds leven.

Activiteiten in Canberra

golfen
Mijn vriendin en ik gingen op de laatste dag van onze verblijf in Canberra naar de golfbaan wij betaalde  45,- p.p. het was echt leuk.

Duiken


Australie heeft de beste koraal van het wereld, Bonaire is de 2e van de wereld met de beste koraal in de zee. Het was echt gaaf om mooie visjes te zien en om tussen ze te zwemmen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten