donderdag 16 juni 2011

Welkom in Thailand

Vanuit Singapore Changi Airport (SIN) zijn wij overgevlogen naar Thailand Bangkok Internationaal Airport (BKK). De reisduur was niet lang, binnen 3 uurtjes waren wij al in Thailand. We zijn toen 3 dagen gebleven in Thailand en het was hartstikke leuk. Wij raden iedereen rond November naar Thailand te gaan omdat het dan beste periode is en vooral droog.

Admiral Premier Bangkok****


Het hotel ligt in het hartje van Thailand, het is op loop afstand naar het centrum,winkels, restaurants enz. Wij betaalde 49,96,- per dag voor het hotel kamer. Er was goede service aanwezig en wij willen graag weer in het hotel verblijven als we ooit weer naar Thailand zullen gaan.
Bezienswaardigheden
Chiang Mai

Chiang Mai is de op een na grootste stad van het land. Het is de toeristische hoofdstad van het noorden van Thailand. Het was niet zo druk en ook niet zo warm en niet zoveel bars.

Doi Inthanon

De grootste Nationaal park ligt rond de Doi Inthanon, en het is de hoogste berg van Thailand. (Doi betekent berg) De doi ligt in het noorden van Thailand in het provincie Chiang Mai. De waterval en het natuur was erg mooi.

Hua Hin

Hua Hin is een badplaats van Thailand. Het is een rustig strand bestemming.
Er zijn hotels,restaurants en een golfbaan vlakbij Hua hin. Het is echt lekker rustig en je kan verschillende sportactiviteiten huren op het strand. Ik heb zelf een waterscooter gehuurd.

Pattaya

Pattaya ligt in het zuidoosten van Thailand, hier is het veel drukker dan Hua Hin.
Er zijn veel meer hotels aan de kust, discotheken in het centrum. Je kunt hier snorkelen, zonnen, windsurfen, waterskieen, zeilen etc. Er zijn veel bars aan het strand en er zijn veel prostituees dus daar moet je echt oppassen voor aids.


Eilandjes van Thailand

Ko Samet

Vanuit Pattaya kan je naar Ko Samet gaan met de boot. je betaald 65,- euro p.p.  dan kan je hele dag genieten op het eiland. Er is ook een accomodatie die je kunt huren. je kunt snorkelen, zonnen, zeilen enz. Als je van rust houd raad ik je aan om naar Ko Samet te gaan.


Koh Samui

Het eiland Koh Samui ligt in het zuiden van Bangkok. Het binnenland van Koh Samui koko’s wouden en prachtige watervallen. Je kunt hier ook snorkelen, zeilen, zonnen.

Terug naar Nederland

Vanuit Koh Samui zijn wij terug gegaan naar Thailand en hebben onze spullen ingepakt en zijn terug gevlogen naar Amsterdam Airport Schiphol (AMS), wij hopen dat iedereen heeft genoten van onze prachtige vakantie verslag.Geen opmerkingen:

Een reactie posten