donderdag 16 juni 2011

Bali

Dag 3
Welcome in Bali

Na Canberra (CBR) zijn wij overgevlogen naar Bali Denpasar (DPS).De vliegreis duurde ongeveer 3 uur en 30 minuten. We zijn vriendelijke ontvangen op het vliegveld toen hebben wij de taxi genomen naar onze Villa Melati. Het eten was uitstekend in de villa en vooral goede service aanwezig.

Vila Melati 
Bezienswaardigheden

Tempel Tanah

Tempel Tanah is de enige tempel die aan het zuiden ligt bij het strand. Tanah betekent in Bali ‘Land in het water’.Kuta

Kuta ligt in het zuiden van het land, het is een uitgaansgebied en strandgebied. s’ nachts zijn er verschillende feestjes in de discotheken en dj Tiesto komt ook af en toe daar in draaien.


Ubud Bali

Ubud is het culturele hart van Bali en het is een lekkere plek om een paar dagen te blijven, je kunt hier lekker wandelen. Er zijn winkeltjes,restaurantjes,tempels, musea, en het populairste Monkeyforest, wij hebben echt genoten hier samen.
Activiteiten In Bali

 
Lovina
Elke ochtend rond de zonsopgang wordt de kust van Lovina bezocht door dolfijnen die op jacht zijn naar hun ontbijt van kleine visjes. Het was echt mooi om het van dichtbij mee te maken.


Bali Reef Cruise
Het was echt leuk op de Bali Reef Cruise, je kunt ontbijten/lunch bestellen. Er is een glijbaan aanwezig op de boot, je mag ook zwemmen in de zee.


Bali Lembongan

Wij Hebben verschillende watersport activiteit gedaan, wij hebben ook een waterscooter gehuurd en die kost 25,- euro voor een uur het was echt gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten