donderdag 16 juni 2011

Singapore

Dag 4 :

Vanuit Bali Denpasar (DPS) zijn wij overgevlogen met de Singapore Airline naar Singapore Changi Airport (SIN). Singapore Airways is één van de meest luxe vliegtuig ter wereld. Aan boord is er een bar, massage stoel en je kunt ook een klein kamer huren in het vliegtuig waarbij je een eigen douch en wc hebt. Voor een luxe kamer betaal je ongeveer $8.200.24,- er zijn verschillende faciliteiten en prijzen in het vliegtuig. Toen wij arriveerden zijn wij met de taxi naar onze accommodatie gegaan.Shangri La Hotel*****

Shangri La Hotel is een 5***** hotel, het ligt in het hartje van Singapore. Het strand, winkels en restaurant etc is op loopafstand. Er was goede service aanwezig in het hotel.

 
Taxi Singapore

De taxi in Singapore brengt je overal waar je maar naartoe wilt. ij betaalden meestal tussen de 5 en 8 euro, als je naar een verdere bestemming wilt gaan betaal je wat meer maar het is vrij goedkoop.

Bezienswaardigheden

Sentosa Eiland

Sentosa eiland ligt onder Singapore. Het is één grote attractie eiland, je kunt hier heerlijk vakantie vieren. Sentosa betekent in de Maleise ‘vrede en kalmte’. Je kunt veel dingen doen op het eiland. Er is een musea en een mooi aquarium, je kunt er fietsen en golfen. Wij raden iedereen aan om naar Santosa Eiland te gaan het is echt de moeite waard.


Singapore Zoo

Singapore zoo is één van de mooiste dierentuin van de wereld. Het was echt mooi om te zien hoe het dierentuin van binnen is.

China Town

Het is erg leuk in Chinatown veel kraampjes veel restaurants en winkels. Het is echt druk maar zeker gezellig.

National Museum Singapore

National museum is de oudste museum van Singapore. Het museum bestond sinds 1849,  het is echt een groot museum en je leert veel in het museum.

Activiteiten Singapore

Fietstochten in Singapore

Op de fiets kan je langs de tempels fietsen, met fiets rij je langs de steden. Het is echt mooi en je ziet de mooie natuur om je heen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten